On se vain tarpeellinen kapistus…

Mietin tuossa saunan pesään tulia laittaessani, että olisi pitänyt kuvata puukon käyttöä vähän videolle. Ihan, jotta tulisi hiukan perspektiiviä tämänhetkisestä ajatuksestani puukosta. Tajusin tämän videointiajatuksen niin myöhään, etten kuitenkaan mitään ehtinyt kuvata. Eikä siinä – oikeastaan en puukkoa käyttänytkään kun tuohia oli noissa puissa sen verran, että hyvin tulet syttyi. Hyvä siis, etten ”lavastanut” mitään.

Jotain ajankohtaista kuitenkin oli. Eli minulla on ollut vajaan kuukauden poronvasan sydämiä kuivumassa. Nyt onkin hyvä aika testata, ovatko valmiita. Jos ne ovat liian pitkään kuivumassa, tulee niistä niin kovia, että hammaslääkäri saa varmasti asiakkaan. Ja kun ne on sopivasti kuivattuja – eli ei rutikuivia – on ne niin meheviä, että on kuin karamellia.

Muun muassa isäni ruukasi sanoa: ”Kiusa se on pienikin kiusa”. Kaikkella kunnioituksella erilaisia ruokailunäkemyksiä ja -aatteita kohtaan. Tästä näet, miten tällä kertaa kävi.

Nyt vielä pari sanasta tuosta ylemmästä olevasta maininnastani, jossa viittaan tämänhetkiseen ajatukseeni puukosta. Opinnäytetyöni yksi tarkoitus on kuvata omaa matkaa prosessin alusta sen loppuun. Nyt olen siis tässä kohtaa. Tästä on tavoitteenani laajentaa näkemystä. Eli ei niinkään päästä varsinaisesti tästä pois, mutta kuitenkin päästä omasta puukon laatikosta pois.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close